„Dr. Cyf Hair Filler“ peptidų terapija plaukams

„Dr. Cyf Hair Filler“ – terapija Jūsų plaukų grožiui!

Plaukų slinkimas ir išretėjimas gali būti varginanti problema tiek vyrams, tiek moterims. Sokrato klinika siūlo naują, pažangią gydymo technologiją – „Dr. Cyf Hair Filler“ peptidų terapiją, skirtą plaukų būklės gerinimui ir atstatymui. Ši procedūra ypatingai efektyvi siekiant sustiprinti plaukus, skatinti jų augimą ir kovoti su išretėjimu.

Kam tinkama ši procedūra?

„Dr. Cyf Hair Filler“ terapijos kaina

Kaip veikia „Dr. Cyf Hair Filler“ peptidų terapija?

Peptidai yra mažos molekulės, sudarytos iš aminorūgščių, kurios padeda atkurti galvos odos audinius, skatina kraujotaką ir plaukų folikulų atsinaujinimą. Dr. Cyf terapijoje naudojami specifiniai peptidai, kurie tiesiogiai veikia plaukų šaknis, aktyvindami plaukų augimą ir stiprindami plaukų folikulus. Šis inovatyvus gydymo metodas taip pat padeda sumažinti galvos odos uždegimus bei optimizuoti plaukų struktūrą.

Procedūros eiga ir rezultatai

Prieš procedūrą atliekama išsami gydytojo konsultacija, kurios metu įvertinama plaukų ir galvos odos būklė, parenkami tinkamiausi preparatai. Rezultatai priklauso nuo individualios būklės, tačiau dažniausiai plaukų tankis ir kokybė pastebimai pagerėja jau po kelių procedūrų. Norint išlaikyti maksimalų efektą, rekomenduojama atlikti procedūrų kursą.

Kokia gydymo kurso trukmė?

Gydymo kurso trukmė yra individuali. Tikslų procedūrų skaičių rekomenduos Sokrato klinikos specialistas, įvertinęs Jūsų plaukų ir odos būklę.